Kezdőlap
Használat feltételei
Kapcsolat
Aktuális hírek
Eladó kiscicák
Kezdőlap
Angol bulldog
Szibériai macska
Sphynx macska
Chihuahua
Eladó kiskutyák
Galéria
Használat feltételei

Felelősség elhatárolás

Figyelem! Kérjük, ne nyissa meg, ne olvassa, és ne használja fel a honlap oldalain található információt, amennyiben az alábbi feltételekkel nem ért egyet.

A honlap oldalainak megnyitásával, olvasásával, felhasználásával az itt megadott feltételeket magára nézve kötelezőnek ismeri el.

Információk és anyagok használata

A honlap oldalain megjelenő információk és anyagok, feltételek, meghatározások és leírások módosulhatnak. valamennyi információ kizárólag tájékoztatásul szolgál. semmiféle felelősséget nem vállalunk az információk esetleges hiányosságai, pontatlanságai miatt.
A honlap oldalain feltüntetett valamennyi információ felhasználása a felhasználó saját felelősségére történhet.

Kárfelelősség kizárása

A Varsányi Vadorzó semmilyen körülmények között nem tartozik kártérítési felelősséggel, korlátozás nélkül ideértve a közvetlen vagy a közvetett, speciális, esetleges következményekért, veszteségért, költségért való felelősséget, amelyek a honlap oldalinak használatával kapcsolatban, vagy a honlap oldalainak használatából, vagy a honlap oldalainak használatra képtelen állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, hibából, üzemzavarból, információ továbbítási késedelemből vagy vírusból keletkeznek, akkor sem, ha a Varsányi Vadorzót vagy annak képviselőjét a lehetséges károkról, veszteségekről vagy költségekről tájékoztatták.
Az egyéb internet forrásokban szereplő tartalmi információk a Varsányi Vadorzó által nem kerültek ellenőrzésre vagy jóváhagyásra.

Bezár

happy_easter.jpg.png